Tekniken i framtiden

29aug - by admin - 0 - In Teknik

Vad som var galet spännande igår är idag en självklarhet som vi inte kan leva utan. Av den anledningen är det så otroligt spännande att tänka på hur vår värld när det kommer till tekniken kan se ut i framtiden.

Vi har tidigare skrivit om olika saker som är lite onödiga men som vi gärna inte vill leva utan. Det är saker som gör vår vardag lite mer rolig och färggrann. men det var inte länge sedan som vi gick med mobiltelefoner och tyckte det var supercoolt att spela Snake, och att den var häftigt när T9 kom och de platta tv-skärmarna. Nu kan vi sköta våra olika apparater med hjälp av appar i våra smartphones och vi ska se varandra även om vi befinner oss på var sin sidan av jordklotet. Det är häftigt just nu. Men vad kommer vara det som är intressant och nytt i framtiden?

Om vi får siaSpåkvinna med kristallkula

I januari i år gick den stora teknikmässan av stapeln där vi kunde ta del av Apples smarta glasögon och få en aning om hur uppkopplade vi kommer att vara. Bara att åka på semester utomlands och inte ha tillgång till Instagram ger de flesta en stor ångest. Men hur kommer det se ut i framtiden då, för många av oss känner att du kan det väl inte bli mer häftigt än vad det redan är.

  • Det här med plånböcker kommer vara ett minne blott då vi kommer att ha våra mobiler till det. Våra smartphones kommer fyllas med ännu mer funktioner och redan nu kan du betala med telefonen på vissa stället och överföra pengar. Detta är något som kommer att utvecklas.
  • Steget efter det kommer bli att vi inte längre behöver en telefon utan att vi har ett chip inprogrammerat i oss som sköter kommunikationen.
  • Vad detta resulterar i är att vi börjar fundera på om vi kan kalla oss människor eller cyborgs och kanske är det då som vi hör revolt mot oss själva och vill gå tillbaka i utvecklingen. Kanske.

Ja, vad framtiden har i sitt sköte kan vi bara sia om, men vad vi vet är att för att inte få huvudvärk så är det bäst att vi lever i nutiden.