Vilken streamingtjänst ska man välja?

12okt - by admin - 0 - In Nöje

Beroende på var i landet man befinner sig har hösten verkligen tagit plats och inom kort har den ockuperat hela landet. Kylan kommer och så även mörkret. Det är den tid på året då det är som mysigast att krypa ner under en filt med en kopp te och titta på tv.

Vad ska man titta på?

Problemet när man tittar på tv tycks ofta vara att det aldrig finns något man vill se på. Nu för tiden kryllar det dock av streamingtjänster och utbuden de tillhandahåller innehåller garanterat något för alla.

Vilken streamingtjänst är bäst?

Frågan i rubriken har inget rätt svar utan det beror på vilka preferenser man har som tittare. Något en del streamingtjänster erbjuder är dock en gratis provperiod. Det är en bra lösning för att man ska få möjlighet att se vad som finns på streamingtjänsten, men även för att bekanta sig med den och se om den är användarvänlig eller ej. De flesta streamingtjänster i Sverige tillhandahåller både svenska och utländska serier och filmer. Det går även att hitta spännande dokumentärer eller rolig stand up. Ett bra tips vid val av streamingtjänst är att se om det finns något för alla i familjen. På så sätt kan alla få nytta av tjänsten. Hittar man sedan inget man vill se kan man alltid byta till en annan.

Vad kan man streama? Här kommer lite blandade tips om vad som kan vara mysigt att streama just nu. En TV-serie som har varit på tapeten ett tag nu är Succession, så här beskriver Yle serien:

”För dig som gillar dysfunktionellt familjedrama som skildrar en mediedynasti i förfall och en skara kapitalistgalna syskon. Ett sant prestigedrama i kvalitetsförpackning.”

Aftonbladet har också sammanställt en bra lista på serier att streama just nu. Eller är du helt enkelt den som bara streamar sport?