Så skyddar du din iPhone 12

23okt - by admin - 0 - In Teknik

Dagens smarta mobiltelefoner kan används till nästan allt möjligt. De är lika dyra som de är ömtåliga. Med bra mobilskydd minskar du risken för skador på din iPhone 12. Ett fodral är det mest kompletta mobilskyddet, men även mobilskal i kombination med skärmskydd är bra för att minska risken för repor, fukt och krosskador.

I takt med att de smarta telefonerna blir allt mer avancerade blir de även dyrare. Idag kostar de bästa telefonerna flera tusentals kronor. Apples senaste modell iPhone 12 är inget undantag och kostar från 9 995 kronor. Därför är det mycket viktigt att skydda telefonen med ett bra fodral och andra tillbehör. Här kan du läsa mer om dessa.

Fodral

Ett iPhone 12 fodral är förmodligen den bästa och billigaste försäkringen du kan skaffa till din telefon. För ett par hundra kronor får du ett mycket bra skydd som minskar risken för bland annat repor, krosskador och stänk. De moderna telefonerna är mycket ömtåliga och det är lätt att ha sönder skärmen eller kameran om du skulle råka tappa den i golvet. Det är viktigt att komma ihåg att även kostnaden för att reparera mobilen är mycket hög. Enligt Apples uppdaterade prislista kommer det att kosta nästan 3300 kronor att byta skärmen på iPhone 12. Ett mobilfodral är med andra ord en betydligt billigare och bättre lösning.

Det finns många olika sorters fodral och du väljer själv vilket som passar dig bäst. Många modeller har korthållare vilket passar perfekt om du vill ha mobil och plånbok på samma ställe. Det finns smidiga fodral som är särskilt avsedda för träning och rörelse. Självklart kan du även välja mellan flera olika färger och mönster.

Skal & Skärmskydd

Om du av någon anledning inte vill ha ett fodral kan du istället ha ett mobilskal och skärmskydd. Hos PhoneLife hittar du massor av olika sorters mobilskydd till din iPhone 12. Om du väljer att ha ett mobilskal är det dock viktigt att du kompletterar med skärmskydd eftersom skalet inte täcker mobilens ömtåliga skärm. I dagens mobila samhälle används mobilen till alltifrån bankärenden till shopping. Om telefonen går sönder kan det även innebära problem eftersom så många vardagsaktiviteter är kopplade till mobilen. Se därför till att skaffa ett bra mobilskydd till din smartphone.