Fördelarna med nya iPhone XR

30okt - by admin - 0 - In Prylar

Den 19/10 kan man börja förbeställa den nya Apple telefonen, nämligen iPhone XR. Och som vanligt är Apple väldigt duktiga på att se till att entusiaster och iPhone-älskare från hela världen blir helt i extas när det kommer en ny telefon. Här kommer du kunna läsa om några av fördelarna med iPhone XR.

Har du en iPhone som är trasig kan det vara skönt att veta att det finns ställen där det faktiskt är billigt att laga sin iPhone på, så att köpa en ny lur är inte nödvändigt om den går sönder. Detta vet många iPhone-användare, men nu när den senaste iPhone XR kommit ut ät det flertalet som köar för att få köpa denna. Men hur bra är telefonen egentligen?

Jämför XS med XR

I tidningen Ny Teknik har man jämfört iPhone XS med den nya modellen iPhone XR och tydligt ät att både pris och prestanda ligger till fördel för XR-modellen. Det här är väldigt intressant eftersom XR egentligen ska vara en budgetvariant men till och med Apple själva säger att det här är deras bästa satsning någonsin. Många vet säkert att det inte är som i sig inte heller är ett särskilt ekonomiskt val av mobiltelefon. Så eftersom alla experter och till och med Apple själva säger att det här är deras bästa telefon hittills kan man ju lika gärna köpa den – i stället för att laga sin trasiga telefon alltså.

Prestandan är bättre i iPhone XR

När det kommer till de funktionerna som alla blev imponerade av med den nya iPhone XS när den kom ut kommer även iPhone XR ha, så därför kan det vara lika bra att välja den billigare varianten. Det är nämligen inte mycket annat som skiljer de båda modellerna från varandra förutom priset och prestandan. Batteritiden är också bättre vilket är positivt. Men i slutändan kommer det avgörande att handla om vilken modell man tycker är snyggast. Vill man välja ett ekonomiskt bättre alternativ, eller den produkten med bäst prestanda så är det iPhone XR som gäller utan tvekan. Men en del kanske inte tycker att den är riktigt lika snygg som iPhone XS. Storleken kan också vara betydelsefull men båda modellerna är faktiskt ganska stora. Det påminner om en iPhone 8 plus när det kommer till storleken. Det här kanske vissa tycker är lite väl stort men då ska man ju ändå inte välja någon av de här två modellerna.