Öka livslängden på din iPhone 13

22nov - by admin - 0 - In Prylar

Den nya iPhone 13 är en riktigt bra smartphone med en fantastisk kamera och lång batteritid. Den kostar en halv förmögenhet och därför är det bäst att skydda den med olika typer av mobilskydd. Ett skal, linsskydd och skärmskydd ökar livslängden på din iPhone 13.

I september 2021 lanserades iPhone 13 i Sverige. Modellen har förbättrats avsevärt jämfört med föregångaren. Bland annat har iPhone 13 en bättre kamera och skärm än den tidigare modellen. I takt med att smartphones blir bättre och mer avancerade så ökar även priset. iPhone 13 kostar från 10 000 kronor vilket är otroligt mycket pengar. Det är viktigt att skydda den dyra och ömtåliga mobilen med olika typer av mobilskydd om du vill öka livslängden.

Investera i ett skyddande mobilskal

Bra mobilskydd är A och O om du vill att din dyra iPhone 13 ska hålla länge. Hos Techhuset.se hittar du ett brett sortiment av billiga iPhone 13 skal och andra sorters skydd. Att skydda den ömtåliga telefonen med ett mobilskal är både smart och snyggt. Det är en billig investering jämfört med vad det kostar att reparera skärmen eller kanterna på telefonen. Techhuset.se erbjuder ett brett sortiment av olika iPhone 13 skal som är tillverkade av slitstarkt och hållbart material. Det gör att du kan känna dig trygg medan du använder din nya mobil utan att användarupplevelsen försämras. Dessutom kan du välja färger och material som passar just din stil och livsstil. TPU-skal och silikonskal är populära och prisvärda alternativ som är mycket stötdämpande.

Skydda kameralinsen

Kameran på iPhone 13 har fått stor uppmärksamhet tack vare dess AI-filter, vidvinkelkamera och möjligheten att ta fantastiska selfies. Med iPhone 13 är det även möjligt att filma i porträttläge vilket är en ny funktion. Kameran är i fokus och iPhone 13 har marknadsförts av filmregissören Kathryn Bigelow som en ”riktig filmproduktion”. Att reparera en skadad kameralins är dyrt och därför är det bäst att du skyddar kameran med ett särskilt linsskydd. Du hittar flera varianter av den här typen av skydd hos Techhuset.se.

Undvik sprickor med ett skärmskydd

Sist, men inte minst bör din nya iPhone 13 skyddas med ett bra skärmskydd. Även skärmen är en uppgradering från iPhone 12 och är bland annat utrustad med en teknik som gör den mindre ljuskänslig. Ett skärmskydd minskar risken för sprickor och krosskador på skärmen.