Gör livet roligare med rätt prylar!

25mar - by admin - 0 - In Prylar

Det finns de som tycker att världen är fylld av onödiga prylar som inte för något gott med sig. Istället är det saker som bara tar upp tid och pengar, men så finns det de som hävdar motsatsen. Till exempel vi! Och säkerligen även du som läser just nu. Vi tycker nämligen att roliga prylar är något av det bästa som finns, och att det är sådant som gör livet så himla roligt och spännande att leva. Som en anhängare till ”onödiga”, ofta tekniska, saker vet man aldrig vad som kan hända.

Det finns som sagt många olika grejor, mer eller mindre nödvändiga, som man kan införskaffa som underlättar ens liv. Vissa saker är rakt av livsnödvändiga, så som mobiltelefonen (ja, livsnödvändig), och vissa saker kan vi väl gå med på att de inte är viktiga för att överleva. Däremot viktiga för att ha roligt och må bra genom livet! Låt oss lista ett par favoriter:

  • Allt som gör matlagning roligare och enklare är alltid uppskattat. Det kan vara en smart skalare av speciella frukter eller en grym såsvisp som är batteridriven. Skönt att slippa stå och vispa i en evighet och istället låta en automatisk såsvisp göra jobbet. Med en sådan pryl i köket är det bara att köpa billiga batterier sen är man igång!
  • Det finns massor av roliga saker som man kan använda till eller i samband med sin mobiltelefon. Vissa tycker att en app räcker gott och väl, och sen får det vara nog, men det finns massor av andra roliga grejer man kan använda sig av. Allt från en handkontroll man kan använda med sin telefon för att spela till blodtrycksmätare. Man kan alltså variera nytta med nöje genom sin telefon.
  • Vi skulle kunna lista säkert hundra saker som vi gillar men väljer istället att nämna tre till och sen får det vara nog, det är bara att söka upp på egen hand. Våra tre val blir hörlursmössa, en fågelholk som ser ut som en filmkamera och ett paraply med ett gevär som handtag. Hur roligt är det inte?

Sen finns det såklart olika typer av prylar beroende på vad eller vart man ska använda sig av dem. Vissa passar bättre på resan, andra bättre i hemmet. Men en sak som är säker är att det kryllar av roliga grejor!