Kan radion fungera som andlig kanal?

13maj - by admin - 0 - In Prylar

Radio har skapat mycket myter genom tiderna och när det kom var det en fantastisk uppfinning som gav oss möjligheten att lyssna på musik, nyheter och radiopratare. Även radioprogram som skrämde slag på ett helt land när ”Världarnas Krig” lästes upp med ljudeffekter. Folket som lyssnade på programmet trodde att det var en riktig nyhetsuppläsning om utomjordingarnas attack mot jorden. Idag är radion dock i en helt ny skepnad och inte många skulle gå på en sådan berättelse. Däremot finns det annat man tror kommer via radion, som andliga röster.

Ett medium förklarar sig ofta som en kanal som rattas in till att kunna prata med andar. Och det är nog härifrån som idén om att det är möjligt att höra andar genom radion kommer. Vissa kallar det white noise och andra  något annat, men det sägs att i bruset kan man höra andar försöka kommunicera med er. Ett medium som har stor kunskap på området om kanalisering säger såhär om fenomenet och om hur det känns:

– Enkelt förklarat så rattar jag in olika kanaler. Det handlar ju om energier och det krävs mycket kraft både från mig som medium och från anden. Det är lättare att överföra känslor än bilder. Får jag kontakt med en ande som var senil när den gick över så kan det vara väldigt förvirrade känslor som kommer till mig, kanske visar anden sig som den var när innan hon/han blev sjuk. De är fåfänga även på andra sidan, säger Carina Kuntsi (läs hela artikeln här)