Ingen fest utan din Smartphone

19maj - by admin - 0 - In Teknik

Hur festade vi när vi inte hade de smarta telefonerna och när det inte fanns. Och hur kan människor fungera utan en smartphone? Vissa frågor är för märkliga för att föreställa sig. Men, vad vi kan säga aär att vi är glada över att Spotify finns och att vi nu kan göra en Xperia reparation på nolltid. För, ska vi ha ett smartare liv och en bättre fest krävs det nästintill en Smartphone och ett Spotify – förutom ett bra sällskap det vill säga!

En möjlig konkurrent?

Ja, för många av oss finns det inget annat än Spotify när det kommer till att vi enkelt ska kunna lyssna på musik i telefonen. Men, vi ska aldrig underskatta jätten Google som nu lanserat sin tjänst som de hoppas på kunna utmanövrera Spotify: Play.

Jämfört med Google är Spotify ett litet pluttföretag. Spotify har överträffat Microsoft och Nokia, men Google är mer innovativt och snabbfotat och på den stora USA-marknaden har Spotify inte alls samma starka position som man har i till exempel Norden. (läs mer)

Ja, om du läser hela artikeln så får vi en känsla av att Spotify kanske inte ska vara så säker på marknaden. För, Google är en mycket stor jätte och slukar det mesta som kommer i dens väg. Google kan nästan tvinga oss att börja använda deras tjänst då vi redan använder så mycket från jätte. Ja, kanske kommer Spotify om några år vara ett minne blott och Google är ledande. Eller, så är Spotify David och jätten Goliat och vi vet hur det gick där…