Att vilja ha prylen

23maj - by admin - 0 - In Prylar

Det är ett habegär, ett sätt att stilla sina behov av att ha det senaste. Det finns mycket att hämta inom teknik och nya prylar. Det coolaste på marknaden just nu är den nya Finska telefonen från Jolla. Den beräknas släppas inom några dagar och de har redan börjat förhandsboka telefonen. Den nya smarttelefonen är på många sätt större än dem andra på marknaden. Men vad gör man när pengarna inte riktigt räcker just den månaden som telefonen släpps?

Det är alltid kul med nya grejer och just nu så kommer Finland med en ny smarttelefon. Det är en helt ny telefon med nya funktioner och med en helt ny storlek. Det som är nytt med den är att den har två processorer och har hela 16 GB i minne:

Den nya mobilen kan bland annat hantera appar som byggts för Android, det i särklass största systemet för smarta mobiler. Den har också en dubbelkärnig processor, kamera på 8 miljoner pixlar och ett minne på 16 GB.

Priset beräknas bli omkring 400 euro inklusive skatter. I svenska kronor innebär det för närvarande 3 400 kronor. (Läs om telefonen här)

Nu är ju inte 3400 kronor speciellt mycket pengar så är det så att man behöver är ett snabbt lån. Det finns en ny svensk aktör på marknaden för smslån, cashbar.se ger dig en kredit på upp till 3000 kronor och du kan alltid se hur mycket du faktiskt betalar i slutändan. Det är ett säkrare sätt att låna pengar och inte dolda avgifter tillkommer.