Framtidens lurar är trådlösa

13apr - by admin - 0 - In Prylar

Det finns idag ett ganska stort utbud av trådlösa lurar av olika slag, men ännu har trenden inte slagit helt. Kvaliteten varierar och det satsas mycket på design.

För den som vill testa ett par trådlösa hörlurar så kan det vara bra att vet att man inte behöver betala multum för ett par. Det finns gott om iPhone tillbehör och tillbehör för andra mobilmärken till bra priser.

Massor av sladdlöst att välja bland

Apple har själva nyligen kommit ut med ett par sladdlösa lurar, men dessa är dyrare än andra märken och frågan är egentligen hur bra de är. Det har Expressen testat och skriver om i en artikel. De kallas för Air-pods och enligt de så har Apple mycket kvar att jobba på när det gäller ljudet. Lurarna går att koppla smidigt, hårdvaran funkar okej, designen är okej likaså, men inget är revolutionerande och dock får ljudet lite sämre poäng. Ska man jämföra med vanliga lurar som har sladd – så är ljudet märkbart sämre. I tidningen Café går man också igenom olika sladdlösa lurar, där man pratar mycket om designen. Dock är man även här överens om att ljudet inte alltid är bra, och de stora märkena som har bättre ljud kostar också ofta därefter. Det går troligen att hitta billigare och bättre lurar om man tycker att det kostar för mycket. 

Designen viktig

Det man kan konstatera i det stora hela kring tillbehör till mobilen är att det satsas mycket på designen, då mobilen kommit att bli en accessoar. Nyligen lanserade iPhone en ny röd iPhone-färg, vem vill då inte ha matchande tillbehör? Dessutom köper man den nya röda mobilen med bättre samvete, skriver MacWorld:

”Apple gjorde något ovanligt härom veckan och lanserade en ny Iphone-färg, mitt under produktens livscykel. Och dessutom med ett gott syfte, då det rör sig om en Product Red-Iphone. Köper du en sådan doneras en liten del av intäkterna till hiv/aids-forskning.”